Visit Jyväskylä Region

Hae alueelliseksi matkailuneuvojaksi – Visit Jyväskylä Regionin rekry on nyt avoinna

Visit Jyväskylä Region on Jyväskylän kaupungin palveluyksikkö ja Keski-Suomen matkailun alueorganisaatio. Visit Jyväskylä Regionin tehtävänä on edistää Keski-Suomen alueelle suuntautuvaa matkailua kotimaasta ja ulkomailta sekä lisätä alueen matkailutuloa ja vetovoimaa matkailumarkkinoinnin, -neuvonnan ja erilaisten kehittämistoimien avulla. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä alueen yhteistyökuntien ja matkailuyritysten kanssa valtakunnallisia kumppanuuksia hyödyntäen. 

Visit Jyväskylä Regionin ammattitaitoisessa matkailutiimissä on tällä hetkellä avoinna paikka kolmelle matkailun alueneuvojalle. Matkailun alueneuvoja toimii Visit Jyväskylä Regionin nimeämänä yhteyshenkilönä ja ns. kuntakummina hänelle nimetyille yhteistyökunnille. Työn keskiössä on aktiivinen sidosryhmätyöskentely ja markkinointitoimien koordinointi vastuualueella. Konneveden kunta on osa Visit Jyväskylä Regionin alueorganisaatiota vuoden 2022 alusta alkaen.

Matkailun alueneuvojan tehtävänä on toimia alueensa kuntien matkailutarjonnan asiantuntijana, aktivoida ja koordinoida yritysten osallistumisia yhteisiin matkailunedistämistoimiin, konsultoida yrityksiä, koota ja välittää tietoa verkoston sisällä, sekä päivittää sitä tietokantoihin ja jakelukanaviin. Matkailun alueneuvojan tehtäviin kuuluu myös tilastointi- ja raportointitehtäviä.

Lue lisää avoinna olevista matkailun alueneuvojien työpaikoista ja jätä hakemuksesi 3.11.2021 kello 12 mennessä Kuntarekryn kautta. Haastattelut pyritään toteuttamaan 10.11.2021 ja työn aloitus on 3.1.2022.