Rakennusvalvonta

Rakennusvalvonnan tehtäviin kuuluu valvoa rakennustoimintaa ja kaavoitusta, myöntää rakennusluvat sekä neuvoa ja ohjata rakentajaa koko rakennusprosessin ajan.

Voit kääntyä rakennusvalvonnan puoleen kaikissa uudisrakentamiseen, korjausrakentamiseen sekä luvanvaraiseen maisematyöhön liittyvissä asioissa vaikka vasta haaveilisit hankkeesta. Huolellinen suunnittelu voi nopeuttaa ja järkevöittää rakennusprosessia merkittävästi. Rakennusvalvonta neuvoo sinua lupaprosessissa ja auttaa tarvittaessa lomakkeiden ja liitteiden täyttämisessä. 

Voit sopia tapaamisen rakennustarkastajan kanssa puhelimitse tai sähköpostilla, yhteystiedot löydät alta. Kesälomien aikaan Konneveden ja Rautalammin kuntien rakennustarkastajat tuuraavat toisiaan.

Työsuojeluviranomainen valvoo työturvallisuuden toteutumista rakentamisessa. Työsuojeluhallinto on julkaissut Pientalorakennuttajan työturvallisuusoppaan, jossa kerrotaan pientalotyömaiden vastuista ja vaaroista.

Pääset oppaaseen painamalla tästä linkistä.

Henri Pennanen on lomalla 19.7. – 22.8. 2021. Henriä tuuraa Viljami Poikolainen 040 486 3174 , viljami.poikolainen@konnevesi.fi

Tärkeitä tiedostoja: