Kuntosali

Konneveden kunnan uusi kuntosali sijaitsee Lapunmäen koululla osoitteessa Sirkantie 6. Sali on avoinna päivittäin kello 7-21

Päivitetyt aukioloajat

klo: 9- 15 koulupäivän ajan suljettu. (klo: 7-9 auki)

 To: nuorten kuntosali klo: 15-16 ( eli salille pääsee vasta
klo: 16 jälk.)

 Ke: Kansalaisopiston naisten kuntosali klo: 16-17.30

 

Kuntosalin hinnasto

  • Kertakäynti 4 euroa
  • Kausikortit: 6 kuukautta 75 euroa ja 12 kuukautta 140 euroa. Avainpantti 30 euroa.
  • Seniorit 65v+ ja eläkeläiset voivat käyttää kuntosalia maksutta. Avainpantti 30 euroa. Ohjatuissa ryhmissä panttia ei tarvita.
  • Maksut ja avaimet

Kausikortit ja avainpantit lunastetaan kunnantalon neuvonnasta, Kauppatie 25. Maksun jälkeen Sinulle teetetään oma avain, jonka voit noutaa kunnantalolta. Yksittäiset käynnit maksetaan Mierontien kahvioon, osoite Kauppatie 45, mistä saat myös avaimen kuntosalille. Palauta treenin jälkeen avain Mierontielle.

Kuntosalille mennään alakoulun ovesta leikkitelineiden takaa. Ulkokengät jätetään hyllyihin heti sisään tullessa. Avaimilla pääsee sisääntulokäytävällä oleviin miesten ja naisten pukuhuoneisiin. Pukuhuoneissa ei toistaiseksi vielä ole lukittavia kaappeja.

Kuntosalilla kaikki ovat samanarvoisia. Jokaisen vastuulla on, että salilla on kaikille miellyttävää ja turvallista harjoitella. Yhteiseen hyvään puhalletaan myös pitämällä kuntosali ja pukuhuoneet siisteinä. Jos jokin laite menee rikki, ilmoita siitä vapaa-aikasihteeri Vesa Jämsenille tai liikunnanohjaaja Tanja Wichmann, yhteystiedot alla. Rikkinäisia laitteita ei saa käyttää!

Salilta löydät ohjeet kuntosalilaitteiden käyttöön, samoin yleiset järjestyssäännöt. Voit lukea järjestyssäännöt myös täältä.