Vapaa-aika

Konnevedellä on mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan uudella kuntosalilla, erilaisissa ohjatuissa ryhmissä, ulkopelikentillä, terapia-altaalla, hiihtoladuilla ja luonnossa. Seitsemän kosken koskireitti, luontopolut ja Etelä-Konneveden kansallispuisto tarjoavat luontoliikunnalle upeat puitteet.

Nuorisotalo Kukkulalla pelaillaan, musisoidaan, kokataan, taiteillaan ja ollaan vaan kavereiden kanssa. Etsivä nuorisotyö ja Nuorten työpaja tukevat nuorta elämässä yleensä sekä opintoihin ja työelämään.

Konnevesipäivät, Kotiseutumuseo, taidenäyttelyt, konsertit sekä yhteistyössä järjestöjen, yritysten ja yhteisöjen kanssa järjestettävät tapahtumat tarjoavat mielenruokaa pitkin vuotta.

Konneveden liikuntastrategia 2022 – 2026

Kerhot ja ohjatut ryhmät

Nuorisotalo Kukkula

Nuorisotalo Kukkula osoitteessa Sirkantie 2 on avoinna arkisin klo 8-20.

Iltapäivisin kunta, seurakunta, eri järjestöt ja nuoret itse järjestävät Kukkulalla kerhotoimintaa.

Nuorten työpaja

Nuorten työpaja on tarkoitettu 17-29 -vuotiaille. 

Työpajalla tehdään erilaisia harjoitus- ja tilaustöitä, retkeillään ja valmistetaan ruokaa. Voit kokeilla myös omia projekteja ja selvittää kiinnostuksen kohteitasi.

Pajassa voit saada tukea työn tai opiskelupaikan haussa sekä tehdä opintokäyntejä työpaikoille tai oppilaitoksiin. Voit suunnitella tulevaisuuttasi yhdessä ohjaajan kanssa.

Työpaikalle voit tulla esimerkiksi etsivän nuorisotyön kautta tai ottamalla yhteyttä suoraan pajalle.

Nuorten työpajaohjaaja
Anne Saari
puh/wa 0403552285
face: Anne nuorten pajaohjaaja Konnevesi
[email protected]