Ryhmäpäiväkoti Tenhola suljetaan korona-altistusten vuoksi 12.12. asti

Konneveden ryhmäpäiväkoti Tenhola suljetaan koronavirusaltistusten vuoksi 12. joulukuuta 2021 asti. 

Päiväkodissa koronavirukselle altistuneet on asetettu tartuntatautilääkärin määräyksellä viralliseen karanteeniin ajalle 6.12.2021 – 12.12.2021. Asianomaisia perheitä on tiedotettu ja heidät on ohjeistettu suoraan tartuntatautiviranomaisten toimesta. Konneveden kunta seuraa tarkasti viranomaisohjeita karanteenimääräyksiin liittyen.Karanteeni koskee pelkästään lasta, muu perhe voi liikkua normaaliin tapaan, jos lapsi on oireeton. Jos lapsi oireilee, suositellaan perheen rokottamattomia henkilöitä jäämään omaehtoiseen karanteeniin, kunnes altistunut käy testissä ja saa tuloksen. Tämä ei koske henkilöitä, jotka ovat saaneet 2. rokotteen yli viikko ennen lapsen oireiden alkua.

Seututerveyskeskuksen koronapuhelin palvelee arkisin klo 8-16 ja viikonloppuisin klo 9-15 kaikissa koronavirukseen liittyvissä asioissa numerossa 014 269 8180.

Perjantaina 3.12.2021 kokoontunut Konneveden tartuntatautiryhmä ilmaisi vakavan huolensa viime päivien koronavirustartuntamäärien kasvusta valtakunnallisesti ja omikron-virusvariantin toteamisista Suomessa. Konneveden kunnan tartuntatautiryhmä vetoaa vahvasti kuntalaisiin, jotta jokainen ottaisi koronavirukselta suojaavan koronarokotteen ja noudattaa voimassa olevia maski- sekä hygieniaohjestuksia. Tartuntatautiryhmä linjasi myös uusista rajoitustoimista, joista voit lukea lisää täältä.