Konneveden kotiseutuviirit ovat nyt ennakkotilattavissa – varaamalla varmistat omasi ensi kesäksi

Nyt voit varata itsellesi Konneveden kesäksi lanseerattavan kotiseutuviirin ensimmäisten joukossa! Viirit tulevat myyntiin alkukesästä ja niitä on tuolloin saatavilla Konneveden kunnantalon neuvonnasta kunnantalon aukioloaikoina ja lisäksi Rautanet Konnevesi -myymälästä osoitteesta Vainiontie 2, 44300 Konnevesi. Otamme ennakkovaranneisiin yhteyttä heti viirien tullessa myyntiin.

Konneveden kunta ottaa käyttöön oman kunta- ja kotiseutuviirin tänä vuonna vietettävän kunnan satavuotisjuhlan kunniaksi. Kotiseutuviirien tarkoituksena on vahvistaa Konneveden ja konnevetisten paikallisidentiteettiä sekä tuoda kuntaa näkyväksi. Kunta- ja kotiseutuviirien lanseeraamisesta päätti kunnanhallitus tämän viikon maanantaina.

Konneveden kunnan virallinen tunnus on Konneveden kunnan vuonna 1964 Gustaf von Numersin suunnittelema vaakuna. Konneveden vaakunassa on punaisella pohjalla hopeiset kahden käden tukkisakset. Myös nyt lanseerattavat kotiseutuviirit pohjautuvat kunnan vaakunaan. Viirien tunnusomaisena elementtinä toimii Gustaf von Numersin suunnittelema kunnan vaakuna ja sitä korostaa viirin alareunaan asti ulottuvat väriteemana toimivat vaakunan viralliset värit, punainen ja hopea.

Konneveden kotiseutuviiriä käytetään isännänviirin tavoin. Kotiseutuviirin käyttöä eivät sido liputussäännöt, joten sitä voi käyttää oman harkintansa mukaan, ja se saa olla tangossa ympäri vuorokauden. Hyvään liputustapaan kuitenkin kuuluu, että viiri otetaan pois tangosta vakiintuneina ja virallisina liputuspäivinä, jolloin liputetaan Suomen lipulla. Kotiseutuviirillä ei myöskään suruliputeta.

Konneveden kotiseutuviirit tulevat myyntiin alkukesästä 2022 kahdessa eri mitassa:

  • Noin 8 metrin tankoon soveltuvassa 50 x 400 cm (hinta: 69,00 euroa)
  • Noin 10 metrin tankoon soveltuvassa 50 x 500 cm (hinta: 79,00 euroa)

Ennakkovaraukseen pääset alla olevasta painikkeesta:

Lisätietoja: