Tarvitsemme liikuttavaa liikuntakoordinaattoria, oletko se sinä?

Haemme Konneveden kunnan vapaa-aikatoimen tiimiin iloista, toimeen tarttuvaa, sosiaalista, itseohjautuvaa ja monipuolisen ammattitaidon omaavaa liikuntakoordinaattoria vakinaiseen työsuhteeseen.

Konneveden kunnan sivistystoimi tuottaa koulutus- ja hyvinvointipalveluja kaikille kuntalaisille, vauvasta vaariin.
Meillä on jo kaikenlaista ja tulossa vaikka mitä, joten tarvitsemme sinut mukaan kehittämään Konneveden vapaa-ajanpalveluita ja kuntalaisten hyvinvointia! 

Tulet toimimaan osana vapaa-aikatoimen palvelukokonaisuutta vastuualueinasi mm. liikuntaneuvonnan, ryhmäliikuntapalveluiden ja moniammatillisen yhteistyön kehittäminen. Tehtäviisi kuuluu lisäksi hiukan hallintoa, erilaisten ryhmien ohjausta sekä tietenkin liikuntaneuvonnan toteuttamista eri ikäisille kuntalaisille.

Suorastaan pursuat ideoita, omaat hyvät ja monipuoliset sosiaaliset taidot, sinulla on riittävät ict-taidot, olet tiimipelaaja ja valmis tekemään töitä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Arvostamme monipuolista osaamista ja kokemusta liikunnanohjauksesta sekä innostavaa otetta liikunnanohjauksessa. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu valitun henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaan.

Tarjoamme sinulle iloiset työkaverit, inspiroivan työyhteisön, alati kehittyvät liikuntapaikat sekä puhtaan ja turvallisen toimintaympäristön Etelä-Konneveden kansallispuiston kainalossa!

Tehtävä edellyttää KVTES:n mukaisesti soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa, vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa tai ammatillista perustutkintoa. Eduksi katsomme monipuolisen liikunta-alan osaamisen ja osaamisen osoittavat tutkinnot (esim. uimaopettaja, vauvauinninohjaaja, PT) ovat plussaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. 

Haastattelut pidetään 19.1.2023.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä 13. tammikuuta 2022 kello 12.00 mennessä.