Sinustako kasvot Konnevedelle? – hae mukaan rakentamaan uutta ilmettä kunnalle

Onko sinun mielestäsi Konnevesi maailman paras paikka? Mahtavaa, niin meistäkin! Konneveden kunta etsii parhaillaan Konneveden kasvot -kampanjan myötä konnevetisiä tai Konnevedestä muuten innostuneita mukaan antamaan kasvonsa kunnan uudistuvalle ilmeelle.

Vaikka Konnevesi 100 -juhlavuosi onkin vasta aluillaan niin katsomme jo vahvasti kohti tulevaisuutta ja seuraavaa sataa vuotta. Konneveden kunnan visuaalinen ilme tulee uudistumaan juhlavuoden jälkeen ja siihen työhön tahdomme mukaan juuri sinut. Oletpa sitten nuori tai vanha, sinkku tai perheellinen, konnevetinen tai ihan vaan muuten paikkakunnan fani niin olet tervetullut mukaan! Tarkoituksenamme on löytää muutama innokas ennakkoluuloton tyyppi, perhe tai vaikkapa kaveriporukka, joka ei säikähdä kameraa ja on valmis lähtemään kuvattavaksi vaikka pienelle retkelle jonnekin päin Konnevettä. Valittavien henkilöiden kanssa tuotamme kuva- ja videosisältöä tulevaa Konneveden kuntamarkkinointia varten monipuolisesti ympäri kylien.

Haluatko mukaan tai tiedätkö vinkata jonkun, joka saattaisi olla juuri etsimämme henkilö? Se käy helposti. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä ja otamme yhteyttä. Kampanjaan mukaan lähtemisestä korvauksena saa lahjakortin, joka käy paikallisiin yrityksiin ja Konnevesi-aiheisia tuotteita.

Ilmoittaudu klikkaamalla tästä

Lisätietoja: