Minun Konnevesi -valokuvaushaaste on käynnistynyt – lähetä otoksesi meille ja voita palkintoja

Konnevesi on täynnä kätkettyä kauneutta ja kulkemattomia polkuja. Kansallispuistossamme voit nähdä uljaan kalasääsken lentelevän kirkkaiden vettemme yllä, koskillamme koet villinä ja vapaana uiskentelevan järvitaimenen polskahdukset, kylillämme pääset tuntemaan aidon maalaisidyllinen heinäseipäiden kurottaessa kohti horisonttia.

Nyt haastamme sinut! Konneveden kunnan satavuotisjuhlien kunniaksi järjestämme kaikille avoimen Minun Konnevesi – valokuvaushaasteen. Oletko ikuistanut upean maiseman, arjen pienet ilot tai ihan vaan muuten hauskan kuvan? Lähetä se meille! Minun Konnevesi -valokuvaushaasteessa mikään otos ei ole huono: kuva voi olla otettu kännykällä, ammattikameralla tai vaikkapa filmikameralla – kaikki käy.

Valokuvaushaaste on käynnissä juhlavuoden aikana. Voit lähettää meille otoksesi Minun Konnevesi -valokuvaushaasteen omilta sivuilta. Lähetetyistä kuvista koostetaan kuvagalleria, joten näin kaikki pääsevät nauttimaan otoksestasi. Kuvat ovat esillä syksyn aikaan myös Konneveden kunnantalolla. Kuvista äänestetään juhlavuoden lopulla Minun Konnevesi – valokuvaushaasteen voittaja, joka palkitaan sadalla Konnevesi Koinilla.

Muistathan tägätä myös somekuvasi Konnevedeltä jatkossa hashtagilla #minunkonnevesi