Kuka ikuisti parhaan Konnevesi-aiheisen valokuvan? – Minun Konnevesi -haasteen äänestys on alkanut

Haastoimme vuoden 2022 alussa halukkaat osallistumaan Konneveden kunnan satavuotisjuhlien kunniaksi kaikille avoimeen Minun Konnevesi – valokuvaushaasteeseen. Kilpailuun osallistui yhteensä yli 60 toinen toistaan upeampaa kuvaa, joista sinun tehtävänäsi on nyt valita voittaja! Eniten ääniä saaneen kuvan ottaja palkitaan sadalla Konnevesi Koinilla eli 100 euron arvosta konnevetistä omaa valuuttaa. Myös kymmenen eniten ääniä saaneiden kuvien ottajat palkitaan Konnevesi 100 -aiheisin palkinnoin.

Minun Konnevesi -valokuvaushaasteeseen saapuneet kuvat ovat esillä myös Konneveden kunnantalolla, jossa niitä voi ihastella pääaulassa kunnantalon aukioloaikoina ja myös ulkoa käsin pääoven vieressä olevalta näytöltä.

Minun Konnevesi -äänestys on nyt avoinna ja äänestysaikaa on perjantaihin 9. joulukuuta kello 12 asti. Jättämällä yhteystietosi äänestyksen yhteydessä, voit osallistua itsekin Konnevesi 100 -aiheisten tuotepalkintojen arvontaan. Äänestämään pääset tämän linkin kautta.

Tiedotteet

KONNEVEDEN KUNTA/ varhaiskasvatus

Varhaiskasvatukseen haku ajalla 6.2. -28.2.2023 Konneveden kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana 1.8.2023 vapautuvat 1-5 -vuotiaiden varhaiskasvatuspaikat. Varhaiskasvatusta järjestetään päiväkoti Metsäpolussa ja perhepäivähoidossa. Hakeminen tapahtuu sähköisesti. Linkki hakemukseen löytyy kunnan kotisivulta kasvatuksen

Lue lisää »
Tiedotteet

Hae kokemusasiantuntijaksi hyvinvointialueelle

Haluatko toimia Keski-Suomen hyvinvointialueella kokemusasiantuntijana? Tahdotko hyödyntää omakohtaista kokemustasi sekä auttaa ammattilaisia kehittämään sosiaali- ja terveyspalveluita? Hae maaliskuussa alkavaan kokemusasiantuntijakoulutukseen! Kokemusasiantuntija on kokemusasiantuntijakoulutuksen käynyt henkilö, jolla on omakohtainen kokemus fyysisestä

Lue lisää »