Konnevesi 100 -juhlavuosi sai uuden ilmeen – satavuotiasta kuntaa juhlitaan ympäri vuoden

Konneveden kunta täyttää pyöreät 100 vuotta vuonna 2022. Satavuotiasta Konneveden kuntaa juhlitaan vuoden 2022 aikana useassa eri yhteydessä. Kohta alkavasta juhlavuodesta on syntymässä tapahtumien helminauha, joista löytyy juhlia kaikkien makuun. Ensi kesän Konnevesipäivien yhteydessä juhlistetaan satavuotta juhlivia kuntaa ja kirkkoa. Loppuvuodesta järjestämme Konnevesi gaalan – kunnan ikioman 100-vuoden historiaa korostavan syntymäpäiväjuhlan. Näistä ja monista muista tulevista tapahtumista kerromme lisää jo aivan pian!

Juhlavuosi sai uuden ilmeen

Juhlavuosi näkyy ja kuuluu monella tavalla ympäri kunnan vuonna 2022. Hieman esimakua juhlavuodesta saatiin jo aivan vuoden taitteessa, kun kunnan verkkosivut ja muut kanavat pukeutuivat uuteen juhlavuoden ilmeeseen. Näkyvimpänä muutoksena tästä on juhlalogo, joka näkyy vuoden mittaan monessa eri yhteydessä.

Konneveden satavuotisjuhlaa varten suunnitellussa logossa yhdistyvät juhlallisen sininen ja kultainen väri. Konnevesi 100 -logosta löytyy myös kunnan varsinaisista logosta tuttu metsien ja vesien teema, joka koristaa 100-vuotissinettiä kullanhohtoisena. Tekstin yläpuolella oleva i-kirjaimen piste kuvastaa vesipisaraa, joka koostuu metsien ja vesien pitäjän hengen mukaisesti kahdesta puunlehdestä. Logosta on olemassa kaksi versiota; Konnevesi 100 -tekstilogo ja sinetillinen logo. Juhlavuoden ajan käytettävän logon on suunnitellut Riku Tulla.