Konneveden Markkinoiden markkinapaikat ovat nyt varattavissa

Konneveden Markkinat ovat yksi tämän kesän ehdottomista kohokohdista! Konnevesipäivien yhteydessä järjestettävä koko perheen markkinatapahtuma tarjoaa lauantaina 24. heinäkuuta leppoisaa tunnelmaa, monipuolisia markkinamyyjiä ja tietenkin hyvää mieltä.

Viime kesänä Konneveden Savottamarkkinat jäivät kokonaan väliin koronarajoitusten vuoksi, mutta tänä vuonna tämä perinteinen markkinatapahtuma haluttiin toteuttaa terveysturvallisuus huomioiden ja nyt se tulee yksipäiväisinä Konneveden Markkinoina. Tänä kesänä markkinatapahtuman vetovastuu on siirtynyt kunnalta Konneveden Moottorikerholle.

Markkinat avautuvat kello 10 aamulla ja jatkuvat aina läpi päivän iltapäivään kello 17 saakka. Tervetuloa markkinoille!

Markkinamyyjät:

Paikkavarauksia markkinoille on nyt mahdollista tehdä. Varaukset tehdään ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Myyntipaikkaa varatessa on ilmoitettava myyjän tiedot, myyntiartikkeli, myyntipaikan koko, sähkön tarve sekä sähköpostiosoite laskutusta varten. Myös toiveet paikan suhteen kannattaa tässä ilmaista.

Lisätietoja myös puhelimitse numerosta 040 532 0495. Puhelin on avoinna arkisin klo 15.30-19.00 ja markkinapäivänä klo 6.00-18.00.

Tarkempaa tietoa löydät markkinakirjeestä ja –kartasta.