Konneveden kunta

Konneveden kunnanvaltuuston kokoukset jatkossa myös suorina verkkolähetyksinä

Yleisön on mahdollista jatkossa seurata Konneveden kunnanvaltuuston kokouksia suorina lähetyksinä 2. elokuuta 2021 alkaen. Kokoukset lähetetään kunnan YouTube-kanavalla ja tulevan kokouksen lähetys löytyy jatkossa osoitteesta konnevesi.fi/kunnanvaltuusto. Linkki kokoukseen jaetaan myös ennen sen alkamista kunnan sosiaalisen median kanavissa. Lisäksi linkki livestreamiin on nähtävillä Laukaa-Konnevesi -lehden kokouskutsun yhteydessä.

Konneveden kunnassa on koekäytetty suoria verkkolähetyksiä viime keväänä kahdessa valtuuston kokouksessa. Toimivaksi todetun tekniikan ja hyvän palautteen vuoksi jatkossa kaikki kokoukset tullaan lähettämään myös verkossa. Etenkin korona-aikana kiinnostus verkkolähetyksiä kohtaan on kasvanut ja niiden myötä valtuuston kokouksia ovat päässeet seuraamaan koronaturvallisesti kaikki halukkaat. Lähetyksestä ja sen tekniikasta vastaavat Konneveden kunnasta Riku Tulla ja Ville Lievonen.

Suorien verkkolähetysten lisäksi kunnanvaltuuston kokouksia on mahdollista katsoa jälkikäteen kokousarkistosta. Kokousten tallenteet löytyvät jatkossa osoitteesta konnevesi.fi/kokousarkisto.

Seuraava kunnanvaltuuston kokous järjestetään maanantaina 2. elokuuta kello 18 alkaen. Kokouksen löydät osoitteesta konnevesi.fi/kunnanvaltuusto tai suoraan YouTubesta.