Keski-Suomen hyvinvointialueen laskuja voi maksaa käteisellä pankin toimipisteiden lisäksi Kyllön kassapisteessä Jyväskylässä

Hyvinvointialueen ensimmäiset asiakasmaksut tulevat asiakkaille alkuvuodesta. Asiakkaat maksavat laskunsa nykyisin pääasiassa omassa verkkopankissa, esimerkiksi suoramaksuna tai e-laskuna.

Keski-Suomen hyvinvointialueen laskuja voi maksaa käteisenä pankin toimipisteen lisäksi käteisellä rahalla tai pankkikortilla myös Kyllön terveysaseman kassapisteessä Jyväskylässä. 

Kassapiste on avoinna maanantaista torstaihin klo 10–12 ja 13–14. Kassapisteellä maksettaessa laskuun ei lisätä muita kuluja. 

Kyllön kassapisteessä voi maksaa vain hyvinvointialueen laskuja.

Suoramaksu- ja e-laskun valtuutuksen voi tehdä verkkopankissa itsenäisesti

Keski-Suomen hyvinvointialueen asiakkaat laativat uuden suoramaksusopimuksen pankin kanssa. Keski-Suomen hyvinvointialuetta koskevan suoramaksu- tai e-laskutilauksen voi tehdä jo etukäteen, ennen ensimmäisen laskun saapumista.

Valtuutuksen tekeminen verkkopankissa 

  • Tarvitset henkilötunnuksen: Aiemmin suoramaksusopimukseen on vaadittu laskun numero tai asiakasnumero, mutta nyt se onnistuu henkilötunnuksella eli olemassa olevaa laskua ei tarvita.
  • Etsi verkkopankista Keski-Suomen hyvinvointialueen laskuttajatunnus: Etsi verkkopankista Keski-Suomen hyvinvointialueen laskuttajatunnus tai y-tunnus 3221318-2. Nämä kattavat kaikki hyvinvointialueelta tulevat laskut.

Valtuutuksen jälkeen suoramaksupalvelu toimii kuten ennenkin, mutta huomioittehan, että alussa saattaa esiintyä pieniä viiveitä laskuttajan aikatauluista johtuen.

Neuvontaa suoramaksu- ja e-laskuasioihin voit tiedustella omasta pankistasi.

Uutinen suoramaksu- ja e-laskuveloituksia koskevista muutoksista Hyvaks.fi:n verkkosivulla.

Lisätietoja:

maksuliikepäällikkö Jaana Äijö, p.  014 269 1566

Tiedotteet

Hae kokemusasiantuntijaksi hyvinvointialueelle

Haluatko toimia Keski-Suomen hyvinvointialueella kokemusasiantuntijana? Tahdotko hyödyntää omakohtaista kokemustasi sekä auttaa ammattilaisia kehittämään sosiaali- ja terveyspalveluita? Hae maaliskuussa alkavaan kokemusasiantuntijakoulutukseen! Kokemusasiantuntija on kokemusasiantuntijakoulutuksen käynyt henkilö, jolla on omakohtainen kokemus fyysisestä

Lue lisää »