Haemme varhaiskasvatuksen johtajaa – hae 31.3.2023 mennessä

Konneveden kunnan varhaiskasvatus on aikaansa seuraava palveluorganisaatio, joka rakentaa palvelunsa yhdessä lasten ja vanhempien kanssa, lapsiperheiden tarpeita kuunnellen. Varhaiskasvatuksemme kulmakiviä ovat leikki, luonto ja liikunta. Kuntaamme valmistui upouusi 54 paikkainen päiväkoti Metsäpolku, jonka toiminta alkoi elokuussa 2022.

Haemme osaavaan tiimiimme yhteistyötaitoista ja kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. 

Varhaiskasvatuksen johtaja vastaa koko Konneveden kunnan varhaiskasvatuksen hallinnollisesta ja pedagogisesta johtamisesta, toimii päiväkoti Metsäpolun johtajana sekä perhepäivähoidon ohjaajana. 

Odotamme sinulta kokemusta pedagogiikan ja toiminnan johtamisesta sekä kehittävää työotetta. Sinulla tulee olla hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä päätöksentekokykyä. 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) § 31 ja siirtymäsäännöksen § 75 mukaisesti päiväkodin toiminnasta vastaavan johtajan kelpoisuus. Virkasuhde määräytyy OVTES:n mukaan.

Virkaan valitun on toimitettava ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, 504/2002). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Haastattelut järjetetään 19.4.2023. Lue lisää ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-johtaja-508352/