Haemme joukkoomme sivistystoimenjohtajaa

Haemme vaativaan esimiestehtävään hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista työotetta omaavaa henkilöä. Onko sinulla kokemusta organisaation sekä ihmisten johtamisesta, palveluiden järjestämisestä, strategian ja toiminnan suunnittelusta sekä talouden johtamisesta, suunnittelusta ja seurannasta? Onko kehittämistyö sinulle luontevaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla hakemamme sivistystoimenjohtaja.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja jatkuvaan työssä kouluttautumiseen sekä ammattitaitoisen ja toimivan työyhteisön. Konneveden kunnan henkilöstöllä on kattavat työterveyspalvelut ja käytettävissä on työsuhdepyöräetu.

Sivistystoimenjohtajan toimenkuvaan kuuluvat sivistystoimen osaston ja sen henkilöstön johtaminen, jonka laajuuteen kuuluvat esi- ja perusopetus sekä lukio, varhaiskasvatus, vapaa-aikatoimi sekä kirjastotoimi. Sivistystoimenjohtaja johtaa toimialansa palvelujen järjestämistä, vastaa talouden johtamisesta, vastaa toimialan strategisesta ja toiminnallisesta kehittämisestä sekä sivistyslautakunnan toimialueeseen kuuluvien asioiden valmistelusta ja täytäntöönpanosta. Sivistystoimenjohtaja toimii myös kunnan johtoryhmän jäsenenä ja osallistuu aktiivisesti koko kunnan kehittämiseen sekä kunnan strategiseen suunnitteluun.
Sivistystoimenjohtajan yleisenä kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hakijan tulee tuntea sekä työtä ohjaavat lait ja ohjeistukset että virka- ja työehtosopimukset. Lisäksi eduksi luetaan hankeosaaminen (haku, toteutus, hallinnointi ja raportointi).

Viranhoito alkaa 1.8.2022. Viran ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Voit esittää oman palkkatoivomuksen hakemuksen yhteydessä. Virkaan valittavan kohdalla noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Vapaamuotoiset hakemukset kelpoisuuden osoittavine todistuksineen pyydetään toimittamaan osoitteeseen [email protected] 6.5.2022 klo 15 mennessä otsikolla “Sivistystoimenjohtaja”.

Lisätietoja: