Yritysten perustamisneuvonta

Onko sinulla yritysidea ja harkitset liiketoiminnan käynnistämistä? Keski-Suomen Yritysidea on neuvontapalvelu, joka tarjoaa yrityksen käynnistämistä suunnitteleville tietoa, neuvontaa ja sparrausta liiketoiminnan aloittamiseen.  K-S Yritysidea tukee sinua liikeideasi arvioinnissa yrittäjäosaamisen kehittämisessä sekä henkilökohtaisten vahvuuksien tunnistamisessa. Palvelu on maksutonta kaikille Konneveden kunnan asukkaille

Tältä sivulta löydät kuvaukset maksuttomista alkavan yrittäjän neuvontapalveluista.

Keski-Suomen Yritysidean palvelun tuottaa Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia. 

Ideapaja

Ideapaja on sinulle, joka kaipaat apua yritysideasi kehittelyyn tai olet haaveillut yrittäjänä toimimisesta.

Voit osallistua ideapajaan pienen, suuren tai useamman liikeidean kanssa. Työpajassa pääset jalostamaan yritysideaasi eteenpäin yritysneuvojan johdolla. Saat työkaluja liikeidean tuotteistamiseen, kysynnän testaamiseen ja markkinapotentiaalin tutkimiseen. Ideapaja on pienryhmämuotoinen lähitapaamisena tai verkossa toteutettava työpaja, jossa kuulet muiden vastaavassa tilanteessa olevien kokemuksia ja oivalluksia yritysidean eteenpäin viemisestä. Yhden työpajan kesto on 1,5 tuntia.

LTS-valmennus

LTS-valmennus on sinulle, joka kaipaat tukea liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien tekemiseen.

Valmennuksessa saat syvyyttä oman suunnitelmasi jalostamiseen. Annamme sinulle perustyökalut, joiden avulla saat varmuutta oman liikeideasi kuvaamiseen kokonaiseksi liiketoimintasuunnitelmaksi. Valmennuksen aiheita ovat muun muassa tuotteiden ja palveluiden hinnoittelu, ansaintamallin rakentaminen ja myynnin organisointi. Saat käytännön vinkkejä toimivan liiketoimintasuunnitelma kirjoittamiseen ja yrityksen rahoituslaskelmien tekemiseen. 

LTS-valmennus toteutetaan joko pienryhmätilaisuutena Crazy Townilla tai verkkoyhteyksien kautta. Valmennuksen kesto on kolme tuntia.

Henkilökohtainen neuvonta

Henkilökohtaisessa neuvonnassa käydään luottamuksellisesti läpi sinun yritysideaasi ja suunnitelmiasi.

Saat neuvoja yrityksen perustamisvaiheen käytännön toimiin ja ajatteluapua liikeidean hiomiseen kannattavaksi yritystoiminnaksi. Henkilökohtainen neuvonta on hyödyllisintä silloin, kun liikeideasi on jo kirkastunut ja olet tehnyt ensimmäisen version liiketoimintasuunnitelmastasi sekä taloudellisista laskelmista.

Ota meihin yhteyttä niin me ohjaamme sinut juuri sinulle sopivimpaan palveluun tai varaamme ajan henkilökohtaiseen neuvontaan.

Sivutoimisen yrittäjyyden info

Sivutoimisen yrittäjyyden info on sinulle, joka pohdit itsesi työllistämistä sivutoimisena yrittäjänä tai kevytyrittäjänä.  

Sivutoimisen yrittäjyyden infossa saat perustiedot erilaisista itsensä työllistämisen vaihtoehdoista kuten kevytyrittäjyydestä, y-tunnuksen hankkimisesta ja oman yrityksen rekisteröinnistä. Lisäksi infossa käydään läpi yritystoiminnan käytännön asioita kuten tuloverotusta. Infon jälkeen sinun on helpompi valita oma tapasi itsensä työllistämiseen. 

Sivutoimisen yrittäjyyden info toteutetaan verkkoyhteydellä. Infon kesto on 1,5 tuntia.

Liiketoimintasuunnitelman verkkovalmennus

Liiketoimintasuunnitelman verkkovalmennus on sinun aikatauluihisi mukautuva täysin digitaalisesti toteutettu verkkokurssi, jonka avulla rakennat pala palalta oman yrityksesi liiketoimintasuunnitelman.

Verkkovalmennus koostuu kymmenestä etapista matkalla liikeideasta liiketoiminnan käynnistämiseen. Tekemisesi tukena on verkkovalmentaja.