Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Unohtumattomat lastenlaulut Georg Malmstén 120 vuotta -juhlakonsertti

10.7.2022 @ 13:00 - 14:00

Konnevedellä nähdään Savottamarkkinoiden yhteydessä sunnuntaina 10. heinäkuuta kello 13 alkaen ikimuistoinen lastenlaulukonsertti, kun Georg Malmstén 120 vuotta -juhlakonsertti soi kirkonkylän keskustassa! 🎶Georg Malmsténin syntymästä tulee tänä kesänä 120 vuotta. Malmsténin kynästä ovat lähtöisen monet ikimuistoiset lastenlaulut kuten Mikki Hiiri-laulut, Lasten liikennelaulu, Hyljätty nukke tai Karhunpoika sairastaa. Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis yhdessä solistien Arja Korisevan ja Aki Hietalan kanssa tuovat molli-Jorinakin tunnetun Malmsténin rakkaimmat lastenlaulut tähän päivään uusina ja raikkaina Loiskis-sovituksina.

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis

Suomen monipuolisin lastenmusiikkiorkesteri loihtii valloittavan tunnelman konserteissaan niin lapsille kuin aikuisille. Jyväskylästä käsin nämä raudanlujat lastenmusiikin ammattilaiset hurauttavat keikka-autollaan valtakunnan joka soppeen. Loiskis-orkesterissasoi jopa 20 eri instrumenttia monilla eri musiikkityyleillä. Siitä keittyy herkullinen Loiskis-soppaja -soundi, musiikillinen ilottelu. Loiskis laulaa ja soittaa myös satumaisten vierailevien solistien ja oivien orkestereiden kanssa: Loiskis innostaa ja yllättää varmasti – joskus jopa itsensä!

Arja KorisevaKiintotähti Arja Koriseva on viihdyttänyt suomalaisia tanssilavoilla, konserttisaleissa, teatteriareenoilla ja televisiossa jo 30 vuotta. Kun Loiskis pyysi Arjaa mukaan tähän konserttiin, hän tarttui heti innollahaasteeseen ja on valmis tekemään uuden aluevaltauksen lastenmusiikin parissa.

Aki HietalaMusiikin moniottelija Aki Hietala on tuttu tanssilavoilta jo vuosikymmenten ajalta. Päätoimisesti hän toimii musiikinopettajana Step-koulututuksen Pieksämäen kampuksella sekä laulun tuntiopettajana Pieksämäen Seutuopistossa. Työnsä ohessa Aki kiertää aktiivisesti esiintymässä ympäri Suomea.

Tiedot

Päivämäärä:
10.7.2022
Aika:
13:00 - 14:00